L’ajuntament de Cunit aprova la creació d’una zona de restauració i lúdica

Les parcel·les es troben a primera línia de mar i són de propietat municipal

Per . Actualitzat el

El Ple Municipal de Cunit ha donat el vistiplau a habilitar l’ús temporal d’uns terrenys propietat de l’Ajuntament a l’àmbit de Cunit Sud, concretament al Passeig Marítim entre l’Avinguda de la Font i el carrer de l’Estació. L’espai estaria pendent d’urbanització i, per ara, es destinaria a acollir restaurants i activitats lúdiques. L’octubre de l’any passat, l’Ajuntament ja va aprovar l’ús de parcel·les municipals amb aquesta finalitat.

Julio Ramon, regidor d’Urbanisme, Obres i Habitatge, explica que és una oportunista per dur a terme activitats que poden generar activitat econòmica i apunta que “l’objectiu és instal·lar de forma provisional usos atractius tant per la ciutadania de Cunit com pels visitants”.