Els càmpings de Tarragona, premiats pel sector turístic d’Europa

Holanda i Alemanya reconeixen la qualitat dels càmpings durant la gala de la fira d’Utrecht

Per . Actualitzat el

Un any més, diferents càmpings de la província de Tarragona han rebut distincions a la Gala dels Clubs Automobilistes d’Holanda i d’Alemanya. En aquesta ocasió, l’organització ha entregat a set recintes turístics el guardó de màxima categoria, el Best Camping, que qualifica als càmpings amb cinc estrelles. Els premis es basen en l’opinió dels inspectors i dels clients dels països d’origen i reconeixen l’esforç del sector turístic. Els guardonats han sigut: Templo del Sol, Torre del Sol, Playa Montroig, Sangulí, Tamarit Park, Stel i Park Playa Barà. Els càmpings de Tarragona es consoliden, juntament, amb els de la Costa Brava, el sud de França i Venècia com a referent europeu.

Per altra banda, el Càmping Sangulí Salou ha sigut premiat per la Innovació, ja que promouen la dieta mediterrània entre els seus clients, i el Càmping Tamarit Park ha estat distingit com el millor recinte proper al mar.

Les inversions anuals en instal·lacions i serveis són elements clau per aconseguir reconeixements internacionals, aquest any han augmentat de 4 a 7 els càmpings que formen part de la llista dels millors d’Europa.