El Vendrell ja té programa d’actes del Carnaval 2015

Les activitats es repartiran entre dos dies i esperen atreure visitants dels municipis propers

Per . Actualitzat el

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, conjuntament amb la regidora de Ciutadania, Eva Moreno, i la Comissió del Carnaval de la ciutat ja han presentat el programa oficial de l’esdeveniment. Aquest any, el Carnaval del Vendrell caurà el dijous 13 i el divendres 14. El primer dia tindrà lloc una xocolatada popular amb espectacles infantils mentre s’espera l’arribada del Rei Carnestoltes perquè faci el seu discurs. L’endemà, a partir de les 19.30 hores, la Rua de Carnaval recorrerà diferents carrers de la ciutat.

Fins al moment, hi ha vint-i-sis carrosses apuntades, quatre més que l’any passat, però es té previst arribar fins a les trenta. Carnicer explica que “el Carnaval és un esclat d’alegria al mig de l’hivern i al Vendrell continuem avançant amb una nova Comissió i amb un increment de la inscripció participant”. Com a novetats totes les carrosses i comparses rebran subvencions, a diferència d’altres anys que només es donava a les vint primeres inscrites. A més, la rua començarà mitja hora abans per poder facilitar el desplaçament fins al Carnaval de Calafell un cop acabat el recorregut pel Vendrell.

El Caranval del Vendrell s’està convertit en referent entre els municipis dels voltants, segons apunta la regidora de Ciutadania, i que ha recuperat el seu bon nom gràcies a prohibir, en el seu moment, el consum d’alcohol durant la festa.