El Carnaval de Tarragona 2015 presenta novetats

La Disfressa d’Or se celebrarà a la Tàrraco Arena Plaça i la Rua d’Artesania acabarà a l’avinguda President Companys

Per . Actualitzat el

La programació, que ha estat presentada aquest matí, conté alguns canvis que tenen la finalitat de millorar i perfeccionar els actes de la setmana de Carnaval. Una de les principals novetats és l’emplaçament de la Disfressa d’Or que per primera vegada tindrà lloc a la Tarraco Arena Plaça by San Miguel, aquest canvi permet oferir més entrades per la funció del divendres 13 de febrer a les 22 hores. Tanmateix, la Rua d’Artesania farà el seu tradicional recorregut pels carrers de la ciutat però, a partir d’ara, acabarà a la Rambla President Lluís Companys on un speaker anirà relatant els detalls de les comparses.

Per altra banda, aquest any, dos dels actes més emblemàtics celebren el 10è aniversari. El primer, la Baixada del Pajaritu, que té lloc el dissabte a les 12h, presenta com a novetat la Pujada del Pajaritu per complementar el seu tradicional recorregut i un vermut tradicional i el veredicte dels guanyadors al final del recorregut. El certamen de Drag Queen & Drag King es manté al Teatre Metropol,a partir de les 21 hores, segur que ens ensenyarà novetats que sorprendran a tothom per commemorar el seu aniversari. A més, la colla la Bóta celebra els seus 30 anys i farà una desfilada especial dijous al vespre acompanyats de Ninots i de la Xaranga Tocabemolls.

El Carnaval de Tarragona és conegut pels espectacles i la música que ofereixen durant tota la setmana. Per això, aquest any, la Revetlla de Carnaval convoca un concurs de disfresses per tots els participants i també es trasllada a la TAP San Miguel per donar cabuda a un dels actes més populars i festius de dissabte a la nit.

L’Ajuntament ha creat una aplicació de l’Agenda Cultural de Tarragona per poder seguir el programa oficial d’una forma ràpida i senzilla.