La Cepta acull la presentació d’un nou número de la revista de Foment

Per . Actualitzat el

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) ha presentat el segon número de la revista F. La revista de Foment. Aquesta publicació agrupa la força empresarial amb les noves teconologies, l’art i la cultura. Valentí Puig, director de la revista, ha recordat la importància d’unir la creativitat amb l’empresa per generar noves vies per la recuperació econòmica. Per la seva part, el president de Foment Empresarial, Joaquim Gay de Montellà ha destacat l’entrada en funcionament del corredor del Mediterrani, relacionant-ho amb la temàtica ferroviària que es tracta en algunes de les peces de la revista. L’acte ha estat conduït per la periodista i presidenta del Col·legi de Periodistes de les comarques de Tarragona, Sara Sans.