El Senat de Tarragona, amb l’obertura 24 hores d’hemodinàmica

Per . Actualitzat el

El passat dissabte 17 de gener va tenir lloc una nova sessió del Senat de Tarragona. En aquesta ocasió es va acordar per unanimitat demanar la reobertura del servei d’hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII les 24 hores del dia. Tanmateix, van donar suport a la iniciativa de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros de demanar al Ministeri de Foment o a ADIF les reformes necessàries a l’estació de trens de Tarragona. Per altra part, el Senat vol promoure una nova iniciativa que fomenti la col·laboració ciutadana, sobretot en el sector escolar, en la neteja de la ciutat. L’òrgan consultiu canviarà la ubicació  de les seves pròximes reunions i començarà una ruta pels barris tarragonis per poder conèixer els problemes de cada zona.