El Menjador Solidari de Calafell també servirà sopars

Per . Actualitzat el

El servei de menjador solidari de l’Ajuntament de Calafell ofereix enguany com a novetat un nou àpat, a més del de dinar que ja s’oferia.

El menjador segueix funcionant en horari de migdia, de 13 a 14 hores, però ara els seus usuaris s’emporten a casa un altre àpat, per al vespre.

«Hem volgut fer un esforç perquè les persones del municipi que tenen més dificultats econòmiques, almenys tinguin coberts dos àpats al dia», explica Joan Olivella, alcalde de Calafell.

El menjador solidari dóna servei gratuït de menjar diàriament, de dilluns a divendres, a 25 persones necessitades de Calafell.

Els àpats són elaborats a l’Escola d’Hostaleria i Turisme, i se serveixen a l’Institut Camí de Mar. Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Calafell són qui determinen les persones que poden beneficiar-se d’aquest servei.

Com en anys anteriors seran els alumnes de l’especialitat de Cuina i Sala del projecte d’ocupació Calafell Crea els qui s’encarregaran d’elaborar el menjar que s’ofereix en aquest servei, que funciona de manera ininterrompuda al municipi des de l’any 2013.