Comencen les representacions d’Els Pastorets del Vendrell

Per . Actualitzat el

Un any més els Pastorets del Vendrell han iniciat la representació d’un text centenari que explica l’arribada al món del nen Jesús, una obra original de Josep Maria Folch i Torres adaptada pels mateixs Pastorets del Vendrell i que té una història de més 130 anys al municipi.

Cada any l’entitat ha fet millores en la posada en escena que han permès esternar nous elements del decorat i el vestuari.

Ara fa onze anys també es van iniciar les representacions d’Els Pastorets infantils, en què tots els personatges són interpretatas per nens i nenes del municipi. Diumenge 11 de gener en va tenir lloc l’única representació amb un èxit total, tant d’assistència de públic, atès que es va omplr tot l’aforament del teatre.

Les pròximes representacions seran els dies 25 de gener, 1 i 8 de febrer, el Teatre Àngel Guimerà. Recordar que el 10% de la recaptació total de taquilla es destinarà a una finalitat benèfica.

Per més informació sobre horaris i preus es pot consultar la pàgina web www.pastoretsdelvendrell.cat.