Una passarel·la per a vianants unirà la baixada del Toro amb la platja del Miracle

L’estructura, dissenyada i finançada pel Port de Tarragona, podria entrar en servei abans que acabi el 2015

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona i l’Ajuntament estan a punt de presentar en societat el projecte de la passarel·la per a vianants que unirà el centre de la ciutat amb la platja del Miracle.

Els tècnics del port, entitat que dissenya i finança el projecte, estan ultimant els seus detalls.

La passarel·la podria entrar en funcionament a final de 2015 i permetrà els vianants anar des de la zona del Balcó del Mediterrani fins a la platja (o viceversa) còmodament i en pocs minuts, d’una manera segura i salvant la via del tren.

L’anunci ha estat fet pel president del Port de Tarragona, Josep Andreu, que ha confirmat que el projecte ha rebut l’autorització pertinent de l’ens estatal i que, a més a més, disposa del pressupost necessari per executar-lo. La passarel·la no significa una inversió excessiva, i «no condiciona» cap acció que en el futur es vulgui fer a la façana marítima de Tarragona, ja que l’estructura serà desmuntable.

Segons Andreu, amb aquesta passarel·la el Port facilitarà l’accés dels vianants als seus espais públics (tinglados, museus i port esportiu) des del centre de la ciutat.

  • conxita fenés serrano

    no em puc creure que tinguin presupost per a la passarel.la i no puguin fer una escala mecànica a la estació de Renfe. Ya se que va dir l’Alcalde que ho tenia que fer Adif, però…… falta voluntat …. es poden fer les dues coses .