S’esfondra part d’un fals sostre de la planta baixa de Parc Central

Ensurt sense que s’hagin lamentat danys personals

Per . Actualitzat el

 

Aquest migdia s’ha esfondrat parcialment el fals sostre de la planta baixa del centre comercial Parc Central de Tarragona. L’incident, provocat en principi pel trencament d’una canonada d’aigua, no ha provocat danys personals tot i que a aquella hora el recinte estava obert al públic. L’esfondrament s’ha produit just davant de la botiga de Maximo Dutti a la planta baixa del centre comercial, requerint la intervenció de diverses dotacions dels bombers de la Generalitat. A l’espera que la runa sigui recollida, l’accés a la zona afectada ha estat tancat, així com les botigues afectades. En principi aquest dimarts el centre comercial tornarà a obrir portes amb normalitat, si bé els desperfectes del sostre no estaran arranjats fins d’aquí uns dies.

Aquest vespre per la xarxa ja circulava un vídeo enregistrar per un vídeoaficionat on es capta l’esfondrament del fals sostre, que sortosament ha quedat en un ensurt sense més conseqüències.