La unitat d’Hemodinàmica obrirà les 24h «la segona o tercera setmana de febrer»

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública dóna per acabada l’ocupació a la delegació territorial de Salut

Per . Actualitzat el

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha explicat aquest matí a TV3 que la unitat d’Hemodinàmica del Joan XXIII de Tarragona estarà oberta les 24 hores del dia «dos o tres setmanes després» de la visita que el titular de Salut té previst fer a Tarragona el pròxim 29 de gener. Aquesta declaració del conseller, juntament amb les reunions mantingudes aquest dilluns entre el director dels Serveis Territorials de Salut, Josep Mercadé, i els manifestants que des de divendres passat ocupaven la seu territorial del carrer Maria Cristina, ha posat punt i final a les mobilitzacions que reclamaven conèixer la data concreta per l’ampliació de l’horari del servei.

Mercadé, que ha comparegut davant dels mitjans de comunicació, ha informat que la unitat obrirà tot el dia «sobre la segona o la tercera setmana de febrer. Si pot ser la segona millor». Al mateix temps, aquest servei s’oferirà les 24 hores a Lleida i a Girona, quedant així les quatre capitals de província cobertes. Moments després, els membres del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública donaven per acabada l’ocupació protagonitzada durant 92 hores a la delegació territorial de Salut.