180 veïns i veïnes de la Pobla de Mafumet viatgen a Andorra

Per . Actualitzat el

Gaudir de l’esquí i altres esports de neu, passejar i fer compres, conèixer els indrets més interessants del petit país pirinenc o relaxar-se a Caldea són les activitats que, aquest darrer cap de setmana, han pogut experimentar els 180 veïns i veïnes de la Pobla de Mafumet que, acompanyats de diferents membres del consistori municipal, han viatjat a Andorra.

L’expedició pobletana va iniciar el viatge divendres a la tarda per arribar a la seva destinació, ja ben entrada la nit. Després de recuperar forces, dissabte i diumenge van gaudir de les diferents activitats proposades, entre les quals van poder practicar diferents modalitats d’esports de neu a les pistes de Grandvalira, o bé realitzar una visita guiada pels racons i indrets més destacats del territori andorrà, a més de gaudir d’una estona molt relaxant a les instal·lacions de Caldea.

L’alcalde pobletà, Joan Maria Sardà, va participar d’aquest viatge en companyia de diferents regidors de l’equip de govern. En el retorn a la Pobla, l’alcalde va valorar aquest viatge com «una experiència que vam iniciar l’any passat i que davant l’èxit de participació hem decidit repetir, perquè representa una gran oportunitat per enfortir els lligams entre els nostres veïns i veïnes tot gaudint d’activitats de lleure que ens permeten relaxar-nos de les obligacions i preocupacions del dia a dia». Finalitzada aquesta sortida de cap de setmana, els veïns i veïnes de la Pobla van retornar diumenge al seu municipi, que aquest pròxim divendres encetarà les celebracions de la Festa Major d’hivern en honor de la patrona pobletana, la Mare de Déu del Lledó.