Portes Obertes a la Vil·la romana de Centcelles

El conjunt monumental es podrà visitar de manera gratuïta el dimarts de 10 a 14h

Per . Actualitzat el

El pròxim dimarts 20 de gener, amb motiu de la celebració de les festes de Sant Sebastià –patró de Constantí–, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza unes Jornades de Portes Obertes a la Vil·la romana de Centcelles (Afores, s/núm. 43120 Constantí), fet que permetrà visitar el monument de manera gratuïta de 10 a 14 hores.

Els visitants que s’apropin a Centcelles podran gaudir de l’audiovisual “Descobrir Centcelles”, una proposta per conèixer el conjunt monumental declarat Patrimoni Mundial.

Les restes visitables del conjunt, estan construïdes entre les segles IV i V. Una de les parts més destacables de Centcelles la trobem a la seva sala central, que conserva un magnífic mosaic, amb escenes de l’Antic i el Nou testament, escenes de cacera i personatges entronitzats. Un conjunt imprescindible per conèixer de primera mà l’art paleocristià.