Una versió innovadora de ‘Hamlet’ tanca la temporada dels teatres de Tarragona

Marc Chornet i Raimon Molins dirigeixen l’obra, en què han participat joves actors i actrius tarragonins

Per . Actualitzat el

Marc Chornet i Raimon Molins dirigeixen una nova versió del Hamlet de William Shakespeare en el procés creatiu de la qual han participat nois i noies de la ciutat de diferents grups de la Mostra de Teatre Jove, que han compartit amb ells el projecte i als quals han animat a seguir en el món de la interpretació. Aquesta col·laboració s’emmarca en el projecte de proximitat Sala Escenari del Teatre Tarragona que la temporada passada ja va estrenar amb èxit l’obra El Cantador.

Tot aquest procés culmina aquest cap de setmana, amb les representacions a Tarragona el dissabte i el diumenge, amb les localitats plenes, moment en què aquests joves i adolescents participaran en algunes escenes amb els actors professionals.

Sinopsi de l’obra
Hamlet, fill del difunt rei de Dinamarca, se sent malenconiós i abatut per la mort sobtada del seu pare i el casament precipitat de la seva mare. La seva mare s’ha casat amb Claudi (el germà del seu pare), el nou rei, i Hamlet passeja pel palau ple de sospites i dubtes. Dos mesos després de la mort del seu pare, Hamlet és visitat per l’espectre del seu pare i li informa que ha estat assassinat per Claudi per arribar a ser rei i casar-se amb la seva mare. A Hamlet li correspon la venjança de l’assassinat. Fingeix bogeria perquè la gent no sospiti del que trama en secret. Poloni, el camarlenc de la cort, creu que la bogeria de Hamlet es deu a la prohibició que cortegés a la seva filla Ofèlia.