Un detingut al Vendrell per un presumpte delicte contra la salut pública

Els agents van intervenir 6 grams d’una substància blanca, presumptament cocaïna i 450 euros en efectiu.

Per . Actualitzat el

La Policia local del Vendrell va detenir ahir un individu per un presumpte delicte contra la salut pública. En un dispositiu preventiu realitzat  pel cos, es va detectar un vehicle sospitós, el conductor del qual havia fet presumptament una venda de droga.

Malgrat que en un primer moment el sospitós va fugir, la policia va prendre declaració al presumpte comprador i, més tard, es va aturar el vehicle a l’alçada del Polígon La Cometa. Després de l’escorcoll, els agents van localitzar 12 bossetes d’una substància blanca, presumptament cocaïna.

També es van intervenir prop de 450 euros en bitllets fraccionats i 2 telèfons mòbils. Es preveu que aquest individu, M. E. B., de 30 anys, passi avui a disposició judicial.