L’Arrabassada i la Savinosa tindran guinguetes noves per Setmana Santa

La nova concessió permet que puguin donar servei tot l’any

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament desenvolupa un nou disseny de guinguetes per les platges de l’Arrabassada i Savinosa, que estaran en funcionament aquesta Setmana Santai que s’afegeixen les a les que ja hi ha a la platja Llarga, a la Móra i a Tamarit.

En concret s’ha resolt la concessió de tres guinguetes a la platja de l’Arrabassada i una a la Savinosa, amb una durada mínima de 12 anys, ampliable a 3 de moratòria i amb l’objectiu d’allotjar un futur ús de concessió de bar-restaurant.

Es tracta d’elements d’una sola planta, amb zona d’atenció al públic, cuina i petit magatzem; una àrea de serveis públics de pública concurrència i cabines adaptades per discapacitats i terrassa. En la seva construcció s’han utilitzat materials de molta qualitat, per resistir les condicions atmosfèriques específiques i la salabror per la proximitat del mar.

Es preveu que la construcció  s’acabi entre 6 i 8 setmanes i que els concessionaris podran obrir el servei de manera immediata, abans de l’inici de la temporada de platges; com a novetat cal destacar que el servei podrà obrir durant tot l’any.