L’alcalde de Tarragona torna a demanar l’obertura 24 hores d’hemodinàmica

Per . Actualitzat el

Aquest matí l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha assistit a l’inici de la Marató de Donants de Sang 2.0 de tot Catalunya, des del Banc de Sang de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

En la seva visita a l’hospital, l’alcalde ha aprofitat per «encoratjar i donar suport a la feina que duen a terme diàriament l’equip de la Unitat d’Hemodinàmica, en un moment d’especial dificultat com aquest» i ha encoratjat tots els treballadors de la sanitat pública «que fan una feina exemplar diàriament al nostre país i a la nostra ciutat”. Ballesteros ha reiterat que “mantinc l’esperança que aquest problema es resolgui al més aviat possible, i exigeixo una altra vegada la màxima celeritat per al retorn del servei de 24 hores de la unitat d’hemodinàmica, que és necessari i urgent».

Ballesteros ha conclòs «en cap cas permetrem que es posi en dubte la professionalitat i qualitat assistencial que presten tots i cadascun dels professionals sanitaris que desenvolupen la seva tasca a l’Hospital Joan XXIII».

Cal recordar que des d’ahir al migdia una dotzena de persones, representants del sindicat CGT, romanen tancades a la seu de Salut per exigir la data concreta d’obretura d’aquest servei. A més aquesta tarda i demà hi ha convocades dues manifestacions per exigir la posada en marxa immediata del servei d’hemodinàmica a Joan XXIII. També cal recordar que el dia 29 el conseller de Salut, Boi Ruiz, visitarà Tarragona precisament per anunciar aquesta data.