Desfibril·ladors al Pavelló i a la Piscina Municipal de Torredembarra

Els aparells són mòbils la qual cosa els fa accessibles als usuaris del camp de futbol i de les pistes de tennis

Per . Actualitzat el

Una ràpida actuació en cas d’aturada cardiorespiratòria augmenta substancialment el percentatge de supervivència de la persona que la pateix. Cada cop són més els municipis que incorporen aquests aparells per minimitzar el temps de resposta en cas d’aturada cardíaca. Un exemple clar es pot veure a les comarques gironines que es van convertir en el primer territori cardioprotegit del món amb una àmplia xarxa de desfibril·ladors.

Amb l’objectiu d’intentar reduir les morts sobtades per aquesta causa, el Pavelló Municipal Sant Jordi i la Piscina Municipal de Torredembarra disposen des d’avui de dos desfibril·ladors mòbils.

Els nous aparells són de fàcil transport la qual cosa els fa accessibles també als usuaris del camp de futbol i de les pistes de tennis.

A més, el personal de la Regidoria d’Esports ha rebut formació per a la utilització de l’aparell i pròximament es vol informar del seu funcionament totes les entitats que practiquen esport a les instal·lacions municipals.

El cost dels dos desfibril·ladors ha estat de 2.700€.