Es tanca el termini d’inscripcions a la IV Marxa Castells Baix Gaià

La participació arribarà enguany a les 520 persones.

Per . Actualitzat el

A menys de dues setmanes per a la celebració de la IV edició de la Marxa Castells del Baix Gaià, l’activitat ha completat el topall d’inscripcions obligant a tancar el termini d’accés.

Una participació que arribarà enguany a les 520 persones dels quals 261 són dones i 259 homes. El corredor més jove és nascut l’any 2000 i el més veterà, l’any 1938.

El pròxim 25 de gener més de 600 persones ompliran camins i carrers del Baix Gaià entre caminadors i voluntaris. Els inscrits provenen de seixanta-quatre poblacions d’arreu de Catalunya, Fet que suposarà un gran impacte turístic per al territori.

El recorregut pels castells inclou Altafulla, Tamarit, El Catllar, La Riera de Gaià (Castellot) i Ferran.

La marxa tindrà una durada estimada de 7 h. 30 minuts i culminarà amb una calçotada popular.  A més s’obsequiarà a cada marxador amb una bossa que inclourà una samarreta tècnica i avituallaments.

La sortida, des del patí del Castell d’Altafulla està prevista per a les 8.30 h. L’activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament i el grup Atletes d’Altafulla, amb la col·laboració del Consorci Turístic Baix Gaià, de la Penya Ciclista d’Altafulla i d’Hortalisses Blanch-Altafulla.