Els centres cívics de Tarragona ofereixen 90 tallers fins a l’estiu

Dilluns comencen les inscripcions i hi ha un total de 1.223 places disponibles

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha organitzat per als pròxims mesos 90 tallers que es desenvoluparan en els 6 centres cívics de la ciutat: Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Torreforta, Bonavista, Part Alta i Llevant. Aquest darrer ubicat al barri de Monnars, és l’últim que s’ha incorporat a la xarxa i s’inaugurarà la setmana vinent.

Per a les temporades d’hivern-primavera s’han organitzat 90 tallers amb un total de 1.223 places.

La consellera de Joventut i Centres Cívics, Ivana Martínez, ha manifestat que enguany cal destacar,  d’una banda, els concursos, amb la convocatòria del 2n Concurs d’Instagram i el IV concurs de pintura ràpida, i d’altra, activitats per a públic familiar, que consistiran en construir un capgròs, un taller de rebosteria familiar o una sortida d’observació astronòmica.

Pel que fa als cursos n’hi haurà de fotografia, d’iniciació a les taules/smartphones, un curs pràctic de com fer tràmits en línia i un taller d’impressió en 3D per donar a conèixer aquesta nova tecnologia.

Es  desenvoluparan cursos d’expressió artística, els relacionats amb la natura i les plantes aromàtiques, costura, finances, dansa, cuina i idiomes.

Els centres cívics també acolliran 11 exposicions algunes de producció pròpia, com són la del Ral·li fotogràfic o la dels alumnes de fotografia urbana  de la Tardor 2014;  altres a demanda de diferents entitats com són la de Solidaritat amb les cooperatives de dones del Camerun, a càrrec de l’ONG Agermanament sense fronteres.

Les ludoteques continuaran amb les seves activitats en els diferents centres, ja que són el pilar fonamental d’activitats infantils de la Xarxa de Centres Cívics i, a més, hi haurà activitats complementaries per infants i les famílies.

Cal dir, que a banda d’aquests cursos, en els centres cívics es desenvolupen moltes altres activitats organitzades per entitats.

Les inscripcions comencen  dilluns, 19 de gener,  a les 9 del matí a la web http://centrescivics.tarragona.cat  i s’efectuaran per rigorós ordre d’arribada a la Carpeta ciutadana de la web de l’Ajuntament; es confirmaran un cop rebut l’ ingrés de les taxes corresponents.