Conferència-concert per a formació de piano i contrabaix a l’Escola de Música

Tindrà lloc el pròxim 21 de gener i anirà a càrrec de Christoph Rahn (contrabaix) i Dani Espasa (piano)

Per . Actualitzat el

La Sala Xavier Gols de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació acollirà el dia 21 de gener, a les 18.30 hores, la conferència-concert a càrrec de Christoph  Rahn (contrabaix) i Dani Espasa (piano). Aquesta proposta, que és d’accés lliure,  consistirà en un recorregut musical al llarg del temps des del segle XIX fins a  l’actualitat, amb obres específiques per a aquesta formació, totes de compositors catalans.

El programa que interpretaran és el següent: Capricho de Ramón Carnicer  (Tàrrega 1789-Madrid 1855); Tema i Variacions breus de Joan Lamote de  Grignon (Barcelona 1872-1949); Elegia de Salvador Brotons (Barcelona 1959),  i Suite andaluza de Pere Valls (Sabadell 1869- Barcelona 1935). Abans d’iniciar  l’activitat comentaran breument les principals característiques de les diverses obres  que tocaran, així com dels compositors. Cal tenir en compte que Christoph Rahn  (contrabaix) està realitzant un treball de recerca en què revisa i edita obres escrites per  diferents compositors catalans com Pere Valls o Josep Cervera.