Obert el termini per participar a la rua de Carnaval de l’Arboç

Tindrà lloc el dia 15 de febrer a partir de les 12 del migdia

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç ja té enllestides les bases de participació del la Rua del Carnaval de l’Arboç 2015.Totes les comparses i carrosses que ho desitgin  poden sol·licitar més informació al Punt d’Informació Juvenil, al telèfon 977 67  06 21, o bé baixar-se les bases de la web www.arbocenc.cat.

La festa començarà a les 12 del migdia a l’antic Camp de Futbol Municipal amb  més de 35 carrosses i comparses. Des de primera hora de l matí s’espera que  l’Arboç arribin vehicles procedents de tot el Penedès.

La rua recorrerà els principals carrers de la vila en un ambient festiu i  de disbauxa: Avinguda M. Cinto Verdaguer, C. Rafael de Casanova, C.  Masdovelles, C. Ricard Domingo, Av. Sant Jordi, C. Andreu Suriol, Av.  Penedès, Pl. De Catalunya, Via Augusta, Passeig Panxita, C. Muralla, Av. M.  Cinto Verdaguer, C. Major, i finalitzarà a les 14:30 hores a la Rambla Gener.