La Canonja es prepara per celebrar la Festa Major d’hivern

Els actes començaran aquest divendres a les 6 de la tarda amb la baixada de carretons i el correfoc infantil

Per . Actualitzat el

La Canonja celebra a partir del 16 de gener la Festa Major d’hivern, en honor al seu patró Sant Sebastià. La festa començarà aquest pròxim divendres 16 de gener a les 6 de la tarda amb la tradicional Baixada de Carretons i seguit dels correfocs infantils a càrrec dels Diables de la Canonja. A les 8 del vespre, s’inaugurarà al Castell de Masricart, l’exposició Roda d’Art, organitzada pel Centre d’Estudis Canongins Pons de Castellví i que es podrà visitar fins el 31 de gener. I, a la nit, al saló d’actes de l’escola la Canonja, monòlegs amb Toni Moog, un reconegut humorista, actor de teatre i col·laborador de televisió.

El dissabte dia 17, a les 6 de la tarda es farà el concert de l’escola de música tradicional El Tecler i l’Orquestra Europa serà l’encarregada del ball de nit que es farà al poliesportiu Josep Canadell i Veciana.

Les activitats lúdiques seran les protagonistes del diumenge dia 18 amb inflables i un circuit de cotxes de radio control al poliesportiu, però també la possibilitat de provar aquesta nova modalitat de desplaçament que es el segway a càrrec del Motor Club la Canonja.

A les 7 de la tarda, les Chicas de Oro presentaran la seva nova obra teatral al saló d’actes de l’escola la Canonja.

La tradicional diada de Sant Sebastià, el dimarts dia 20 de gener,  manté els actes habituals en aquesta jornada: missa, processó pels carrers de la vila amb l’acompanyament del seguici de la Festa Major amb els Diables de la Nova Amistat, ballada de sardanes i el concert de tarda i ball de nit a càrrec de l’Orquestra Maravella al poliesportiu.

La festa es reprendrà el dissabte 24 amb una matinal de pallassos al saló d’actes de l’escola la Canonja, a la tarda tindrà lloc el campionat de tennis taula que s’organitza des de l’Institut Collblanc, i a la nit els joves seran els protagonistes amb el Sebastival, rock i música electrònica al poliesportiu.

Diumenge 25, a partir de les 10 del matí, es portarà a terme una exposició canina a la zona verda que hi ha al voltant del cementiri i posteriorment, des de la regidoria d’Esports, s’ha preparat el Cros Sant Sebastià.

La festa es tancarà amb l’escudella popular que un any més es farà al poliesportiu.