Exhibició d’«street workout» o esport al carrer, amb el Survivor Workout Battles

El Teatre Auditori Joan Colet acollirà dissabte aquesta mostra que reunirà 32 esportistes d’arreu de l’Estat espanyol

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte, 17 de gener, de 17 a  21 hores tindrà lloc l’exhibició del Survivor Workout Battles al Teatre Auditori Joan Colet.
Aquesta exhibició constarà de dues categories de competició: la categoria individual d’1 contra 1 i la categoria de grups, que enfrontarà a 3 contra 3.

En total seran 32 esportistes amb els seus corresponents equips que vindran de Madrid, Lloret de Mar, França, València, Santa Coloma de Farners, Pallejà, Banyoles, Lugo, etc., i que configuraran una competició d’àmbit nacional d’alt nivell.

El Survivor Workout Battles tindrà un format d’espectacle i els guanyadors s’emportaran el total dels diners recollits amb les inscripcions dels participants, que és de 5 euros per persona.

L’entrada al teatre és lliure, oberta i gratuïta per tothom que es vulgui apropar a veure aquesta modalitat d’esport que cada dia té més adeptes entre la població.
El campionat està organitzat per grup d’Street Workout de Calafell i Spartans Barz amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell.

Street Workout és el moviment basat en l’esport al carrer, amb valors com el respecte i l’educació i sense contextualitat política. A més, és un esport que es pot practicar de manera gratuïta al carrer i sobretot en instal·lacions en parcs amb barres. Actualment, a causa de la situació econòmica que travessen molts països, la gent que no vol gastar diners en gimnassos pot fer exercici al carrer amb aquest esport.