El teatre i l’ofici d’actor, segons Oriol Grau

L’actor tarragoní ofereix avui una xerrada a la Cooperativa (COT) a les 19 hores

Per . Actualitzat el

L’Escola de l’Espectador inicia el seu 2on trimestre de funcionament amb la visita d’uns dels homes de teatre més reconeguts de Tarragona avui dimecres a les 19 hores, a la sala d’actes de la Cooperativa. Grau oferirà una  xerrada que hem titulat “Oriol Grau: la feina de l’actor i el teatre”, en què parlarà sobre què és per a ell el teatre, de la seva feina com actor i d’algun dels seus processos creatius.

Escola de l’espectador
L’Escola de l’espectador ofereix idees bàsiques per entendre millor i gaudir més els espectacles que veieu. És previst realitzar una classe mensual en dimecres en la qual es donaran continguts fonamentals per entendre el teatre des de la perspectiva del dramaturg, l’escenografia, el vestuari, la il·luminació, teatre de gènere, el maquillatge, la música, els efectes sonors i un llarg etcètera, per gaudir a molts nivells cada espectacle.
Cada últim dimecres de mes, es farà un cicle de conferències amb la visita d’un professional de l’escena que ens explicarà la seva trajectòria i visió del món de l’escena. També és prevista l’assitència a tres espectacles com a grup per poder-ne fer un comentari especialitzat i crític de l’espectacle vist (preu de l’entrada a banda). El pròxim serà Hamlet, al Teatre Tarragona, el  dia 18 de gener.