L’empresari Ferran Teixidó, nou president d’Activa Mútua

Substitueix José Domingo Valls, qui ha ocupat aquest càrrec els últims quatre anys

Per . Actualitzat el

Ferran Teixidó Pont és des del passat 1 de gener nou president d’Activa Mútua. Teixidó és un reconegut empresari català, director General d’Indústries Teixidó. L’empresa establerta a Riudecols està especialitzada en mecanitzats de gran precisió i disposa d’una plantilla de 450 treballadors.

Teixidó, llicenciat en Administració d’Empreses i MBA per ESADE, afronta aquest nou repte professional en un moment de grans expectatives en el sector mutualista espanyol com a conseqüència de l’entrada en funcionament de la Llei de Reforma del Règim Jurídic de les Mútues d’Accident de Treball. El seu mandat coincidirà, per tant, amb l’aplicació de noves estratègies, productes i serveis amb els quals incrementar la qualitat, la competitivitat i l’atractiu de l’Entitat.

Activa figura en el lloc número 9 en el rànquing, amb uns ingressos en 2014 propers als 300 milions d’euros i uns resultats mitjans superiors al del sector (segons dades provisionals, es destinaran a les diferents reserves més de 25 milions d’euros). L’Entitat dóna cobertura a més de 64.000 empreses i protegeix a 502.000 treballadors.

Activa Mútua disposa de 73 delegacions, 32 centres assistencials propis i dues clíniques, una pròpia i una altra mancomunada. Així mateix, s’han produït diferents variacions en la composició de les vicepresidències, quedant de la següent manera: Josep Nogués Marsal, vicepresident primer; José Domingo Valls Lloret, vicepresident segon i Josep M. Montañola Vidal, vicepresident tercer. Miquel Àngel Puig Tàrrec és el Director Gerent des del 2011.