L’artista tarragoní Menpo exposa a Nova York

La mostra ha estat ubicada del 23 de desembre al 15 de gener a la sala Agora Gallery de la ciutat dels gratacels

Per . Actualitzat el

L’artista tarragoní Menpo ha fet un important salt en la seva carrera en veure exposada la seva obra en una reconeguda galeria d’art novaiorquesa, l’Agora Gallery, on, des del 23 de desembre fins al 15 de gener, s’han pogut veure els seus quadres de personatges famosos.

Segons el pintor, «el sistema expositiu d’allí és diferent, ja que treballen amb les teves obres durant 18 mesos mitjançant diferents mitjans de comunicació, crítics d’art, col·leccionistes, xarxes socials i a través de la seva revista  ARTisSpectrum i una publicació especial en la web ARTmine. Cal tenir en compte que a la galeria hi treballen 10 persones.
Agora Gallery està ubicada a la ciutat de Nova York, en una zona amb molta presència de galeries d’art, la qual cosa propicia una gran afluència de públic.
«L’aposta de dur retrats de famosos era un xic arriscada» explica Menpo, «perquè són obres bastant personals, però he de dir que estan sorprenent el públic i que, a hores d’ara, la galeria està intentant lligar alguns encàrrecs, segons em va comentar la subdirectora, Sabrina A. Gilbertson.  A més, em van dir que Al Pacino i  Martin Scorsese són personatges assidus a les galeries», afirma el pintor.

Nous projectes
De moment, sembla que l’obra de Menpo té un bon encaix a la ciutat dels gratacels i una mostra d’això és que des que va aterrar a New York, l’editor californià Matt Beson l’ha convidat a participar en el llibre International Contemporary Masters i a exposar en Southern Nevada Museum of Fine Arts de las Vegas. A més, ha estat convidat per la directora de l’Amsterdam Withney Gallery, Ruthie Tucker, i el director de la galeria Artifac, Martin Bernstein, ambdós de Nova York, a exposar la seva obra.