L’Ajuntament del Morell s’autoinculpa per la participació activa al 9N

Per . Actualitzat el

La darrera sessió plenària de l’Ajuntament del Morell ha aprovat per unanimitat dels regidors presents la moció de l’Associació de Municipis per la Independència en la qual els regidors s’autoinculpen de la seva participació activa en la jornada de celebració del 9N. També admeten que van ser coautors de totes les accions que s’imputen al president de la Generalitat i altres membres del Govern.

D’aquesta manera, l’Ajuntament del Morell vol donar suport a tots els càrrecs electes del Govern de la Generalitat els quals s’enfronten a diverses querelles per una presumpta comissió de delictes de desobediència, prevaricació, malversació i usurpació de funcions. Aquest acord s’ha posat en coneixement de la Fiscalia de Catalunya i també del Govern de la Generalitat.