Condemna unànime a la matança de París

Molts ajuntaments de la demarcació convoquen minuts de silenci per manifestar la seva repulsa contra aquesta acció terrorista que ha costat la vida de dotze persones

Per . Actualitzat el

El consistori tarragoní i la delegació de la Generalitat de Catalunya a Tarragona han convocat sengles minuts de silenci aquest matí per condemnar el brutal atemptat d’ahir a París contra la publicació satírica francesa Charlie Hebdo, que  va costar la vida de diversos dibuixants i empleats del setmanari i d’agents de policia del país veí.

Altres ajuntaments de la demarcació com el de Salou, el Vendrell o Torredembarra s’han sumat a la condemna per aquest crim, que ha posat en estat d’alerta molts països europeus i han fet augmentar el nivell d’amenaça terrorista a Catalunya.

 

Minut de silenci també al Vendrell L’Ajuntament de Salou  i el del Vendrell també han manifestat el rebuig a l’acció terrorista.