Calafell ja té cartell per al seu Carnaval Xurigué

El disseny és obra de Cyril Fayrad i servirà per anunciar la celebració, que tindrà lloc el 12 al 15 de febrer

Per . Actualitzat el

Calafell ja té cartell per al Carnaval Xurigué 2015, que se celebrarà del 12 al 15 de febrer. La imatge del cartell és obra de Cyril Fayard, que ha guanyat el Concurs de Cartells del Carnaval Xurigué 2015, que organitza el Patronat Municipal de Turisme. Enguany s’han presentat en aquest concurs un total de 58 treballs, entre els quals el jurat ha triat la imatge guanyadora.

Així mateix, aquest concurs també inclou una modalitat júnior, que ha guanyat la nena Huiyi Yang, d’11 anys. Tots els treballs presentats en aquest concurs estaran exposats a la Sala d’Exposicions de les Dependències de la Platja de Calafell (Sant Pere, 29-31) del 2 al 16 de febrer de 2015.

El Carnaval Xurigué de Calafell és on participen més carrosses i comparses de la Costa Daurada, gràcies a les tres rues que realitza: una per Segur, una altra per la Platja i una tercera pel Poble. L’any passat va sumar gairebé 15.000 participants.