La Sala Trono presenta la nova programació

Per . Actualitzat el

La Sala Trono ha presentat la  programació per als proxims mesos, que s’inicia el dia 9 amb el premi Max a l’espectacle revelació 2013, Cartas de las golondrinas de la companyia càntabra Escena Miriñaque. Una joia escènica per començar l’any amb el millor teatre. El divendres, com ja és habitual a la Sala des de la temporada passada, hi haurà fòrum, en aquest cas moderat pel psicpòleg Fernando Barreneche.
El següent cap de setmana la Sala reprograma Veriueu-ho, espectacle que va haver de ser suspès a la tardor per motius tècnics. El polèmic Xavi Castillo ens farà reflexionar a cop de riure sobre diversos temes d’actualitat.
I del 23 de gener a l’1 de febrer la Sala es transforma en una cava per acollir a un especial sommelier, Fermí Fernández. Dirigit per Toni Albà  presenta una obra escrita conjuntament amb el Toni Orensanz.
El mes de febrer comença a la Trono amb l’obra Mont(SS)errat o la molt lamentable història del pare Montiel, en la qual l’actor reusenc Carles Bigorra interpreta una dotzena de personatges.
Del 20 al 22 de febrer podrem gaudir d’una obra molt valorada per a crítica: Confidències a Al·là, adaptada i dirigida per Magda Puyo. També de la premiada Solfatara, del 27 de febrer a l’1 de març.
La companyia de teatre musical caminARTE, de Madrid, ens portaran el 6, 7 i 8 de març  Punto de fuga, una peça a l’estil del musical americà però de format petit i proper.
Del 13 al 15 arriben Borja Espinosa i Joel Minguet, amb l’obra Waikiki Honolulu, de Paul Berrondo.
I els dos últims caps de setmana del mes estaran protagonitzats per a la companyia madrilenya The Zombie Company, amb LP i La Toñi Loving Tour, un homenatge a la “movida” madrilenya amb uns personatges entranyables.