Els Reis Mags d’Orient visiten l’Hospital de Santa Tecla i la Residència de Llevant

Com marca la tradició cada dia 6 de gener, Melcior. Gaspar i Baltasar porten il·lusió i esperança als usuaris dels centres de la Xarxa de Santa Tecla

Per . Actualitzat el

Ses Majestats els Reis d’Orient, com és tradició, han oficiat aquuest la visita institucional als pacients i al personal sanitari de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i de la Residència Santa Tecla Llevant, a la Vall de l’Arrabassada. Melcior, Gaspar i Baltasar han portat il·lusió i esperança a les persones que aquests dies estan ingressades als centres de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, obsequiant-los amb un petit detall elaborat pel personal del Centre Especial de Treball de la Fundació Estela. Aquí aglunes de les imatges que ens ha deixat la jornada amb els tres Reis Mags d’Orient.

 

Comments are closed.