La Diputació destina 12.000€ a un programa de suport a persones amb autisme

L’aportació serà gestionada per l’entitat Avancem Junts

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona ha signat un conveni que regula l’aportació de 12.000 euros a l’Associació Junts Avancem, per impulsar el seu programa de suport a les famílies i a les persones amb autisme i discapacitat, i afavorir-ne la seva inclusió. El president de la Diputació, Josep Poblet, i la representant d’Avancem Junts, Anna Trillas, han subscrit l’acord en un acte al Palau de la Diputació.

Amb aquesta col·laboració, la Diputació referma la seva voluntat de col·laborar amb entitats socials del territori i contribuir, d’aquesta manera, al desenvolupament i al benestar de les persones de les comarques de Tarragona.

L’Associació Avancem Junts per a la inclusió de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) dóna continuïtat a Juguem Junts, nascuda l’any 2006 per iniciativa d’un col·lectiu de pares i mares del Baix Penedès, amb la idea de defensar els drets dels seus fills i filles i de sensibilitzar el conjunt de la societat catalana sobre la realitat de l’autisme.