Es posa en marxa el web del projecte Valor2017

El portal servirà com a eina de recollida i inscripció de les activitats de la Gent Valor

Per . Actualitzat el

La pàgina web del projecte Valor Tarragona 2017 ja està operativa. Des d’aquest matí es pot consultar el portal www.valor2017.cat, un dels eixos principals del projecte i una eina bàsica per la gestió i posterior anàlisi del llegat participatiu del territori.

El web servirà d’una banda, com a recull i inscripció de les activitats que vulguin formar part del Valor, i de l’altra, com a visibilització de la Gent Valor, una representació de totes aquelles persones de la ciutat de Tarragona i el territori que organitzen, participen o fomenten activitats que impulsin valors com la solidaritat, la superació, l’esforç, l’educació o la cultura, entre altres.

Els grans projectes surten del cor

Sota aquest lema es va presentar recentment la marca Valor 2017, un projecte transversal i aglutinador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 que neix amb la voluntat, d’una banda, de fomentar l’esperit de pertinença i participació ciutadana, i de l’altra, de reconèixer la tasca integradora, participativa i social que duen a terme clubs, entitats o associacions que impulsen iniciatives populars en àmbits com l’educació, l’esport, la cultura, la solidaritat o l’emprenedoria.

L’objectiu del Valor2017 és incloure sota el mateix paraigües dels Jocs totes aquelles activitats impulsades des del territori i que representin valors manifestats en la pròpia essència dels Jocs, com per exemple la participació, la implicació, la salut, la superació, la inclusió, la solidaritat, el treball en equip o l’esforç, entre altres.

Inscripció d’activitats Valor

El projecte Valor2017 es planteja com a una marca identitària dirigida a activitats, projectes o esdeveniments vinculats directa o indirectament no només als Jocs Mediterranis sinó als valors que representen els mateixos Jocs. La marca, plantejada com a un segell de qualitat dirigit a iniciatives concretes i activitats plantejades pels diferents agents socials que tinguin un caràcter participatiu i que es vulgui vincular als Jocs Mediterranis, pretén reconèixer la tasca integradora, participativa i social de totes aquestes iniciatives. Els projectes inscrits al Valor2017 s’inclouran inicialment en una de les 5 àrees de la marca: educació, emprenedoria, esport, cultura i solidaritat.

Totes aquelles activitats que vulguin formar part del Valor es poden inscriure omplint el formulari que trobaran al web www.valor2017.cat

Memòria Valor2017

Els projectes que formin part del Valor2017 s’inclouran en la Memòria Valor2017 i tindran difusió comunicativa des dels canals propis dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La Memòria Valor2017 esdevindrà un llistat de tots els projectes presentats classificats per les diferents àrees d’activitat i mostrarà dades de l’impacte i el llegat que ha tingut el programa en la ciutadania i els Jocs. D’aquesta manera no només es podrà analitzar quantes i quines han estat les iniciatives que s’han realitzat amb la marca Valor2017 al llarg d’aquests tres anys sinó que es podrà veure quines i quantes continuaran més enllà de la cita esportiva del 2017.