Olive® actua al Cau aquest dissabte

El periodista i músic tarragoní oferirà dos concerts a la sala de la Part Alta

Per . Actualitzat el

Video: Tomàs Varga.

El periodista i músic tarragoní Òliver Márquez i la seva banda actuen aquest dissabte 27 de desembre a l’emblemàtica Sala El Cau (C/Trinquet Vell, 2 de Tarragona) amb una doble sessió de concerts abans i després de sopar (a les 20.00h i a les 23.30h). L’entrada és gratuïta en totes dues sessions.

Oliver i el seu grup interpretaran els temes del seu primer treball discogràfic, Música Simple, que va presentar-se en societat les passades festes de Santa Tecla 2014 en un concert a l’espai de la Capsa de Música.

L’àlbum, amb temes tant en català com en castellà, és una selecció d’11 composicions melòdiques ‘pop’ amb subtils pinzellades de gèneres musicals diversos (blues, disco, folk, rock…) que s’intueixen a mesura que ens familiaritzem amb el toc personal de l’autor. Guitarres elèctriques i acústiques, teclats, percussió, vents i cordes acompanyen la veu rascada d’Olive® sobre l’escenari.