El Nadal de PortAventura visita el Joan XXIII

Woody i Pare Noel han volgut felicitar el Nadal als nens ingressats a la planta de pediatria

Per . Actualitzat el

Com ja és tradició en aquestes dates, els entranyables personatges de PortAventura han visitat aquest matí la planta de pediatria del centre hospitalari Joan XXIII de Tarragona per repartir regals als nens hospitalitzats.

Woody, un dels personatges més estimat del parc, acompanyat pel mateix Pare Noel i una fada màgica han estat els encarregats de repartir il·lusió, somriures i regals a més de 20 nens que han rebut aquesta inesperada visita amb gran emoció i sorpresa. Els entranyables visitants s’han acostat també a la unitat de nounats on han estat molt ben rebuts pels pares que celebren aquests dies tan especials amb els seus fills acabats de néixer. La visita de Woody i Pare Noel ha generat situacions molt simpàtiques com la gran sorpresa que s’ha portat una nena de 15 anys a qui havien operat ahir ia la qual ha emocionat molt la visita.

La presència dels personatges de PortAventura ha alegrat també al personal sanitari que ha pogut gaudir d’una jornada una mica fora del comú.

Aquest any, la Fundació PortAventura portarà també l’alegria del Nadal el proper 2 de gener als nens ingressats a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació PortAventura ha volgut apropar l’alegria de les festes nadalenques als nens amb problemes de salut que no poden gaudir a casa o al propi parc temàtic, on el Nadal se celebra amb nombrosos espectacles i actuacions fins al pròxim 6 de gener.