Dow celebra la seva 15a edició de la Fàbrica dels Somnis

Per . Actualitzat el

Més de 200 nens, juntament amb les seves famílies, han gaudit aquests dies de la celebració de Fàbrica de Somnis, a Dow Tarragona. El fil conductor d’aquest any ha estat el binomi Química i Llum. Aquesta temàtica ha motivat els fills dels empleats i empleades a dibuixar la seva visió particular d’aquests dos elements al dia a dia.

Al complex industrial de Dow Tarragona, un equip de 12 voluntaris, integrat per empleats de Dow i familiars, ha estat l’encarregat d’animar la festa amb diversos tallers per a la canalla. L’art de la globoflèxia, el maquillatge o els experiments químics de la mà d’APQUA, han resultat alguns dels exemples.

Els personatges més característics del Nadal, com és el cas del Tronc de Nadal o el Pare Noel, també han sigut presents a la festa. Petits i grans s’han fotografiat amb ells i els han explicat els seus desitjos per aquest període nadalenc . En acabar la festa, tots els nens han recollit el seu regal i diploma de participació personalitzat a la “Fàbrica dels Somnis”.

Aquest esdeveniment suposa una gran oportunitat perquè els més petits coneguin de prop el lloc de treball dels seus pares, a la vegada que gaudeixen de diverses activitats d’entreteniment. L’objectiu final és aconseguir la socialització de tots els assistents en una festa que concilia la vida personal amb la laboral.

Igual que en edicions anteriors, part de la decoració emprada a l’acte serà donada a l’Hospital Sant Joan de Reus.