L’Escola de Música lliura per tercer any consecutiu joguines a Cáritas

Gràcies a la solidaritat dels ciutadans del municipi s’han recollit un bon nombre de joguets

Per . Actualitzat el

Sota el lema «Cap nen sense joguina» l’escola Municipal de Música de Salou ha dut a terme, un any més, una campanya solidària de recollida de joguines noves, o usades en bon estat entre els alumnes del centre. La resposta, com explicava la regidora d’Ensenyament i Infància, Julia Gómez, «ha estat molt positiva. La veritat és que cada any sempre hi ha una molt bona disposició per part de la ciutadania a col·laborar en aquests petits detalls però que fan que molts nens i nenes que ho necessitin puguin gaudir d’una joguina». Gómez, també ha destacat la gran implicació que tenen des del mateix centre on, a més de l’apartat curricular, tenen molta sensibilitat cap a la realitat social del moment.

A la recollida del lot de joguines hi ha estat present la mateixa regidora a més de la directora de l’Escola de Música, Rosa Berengueras les quals han lliurat al responsable de Cáritas Salou, Esteve Tomàs.

Tomàs ha agraït l’esforç i la solidaritat de l’EMMS i de l’Ajuntament de Salou durant aquestes dates en les que «cal estar més que mai del costat dels que més ho necessiten, i totes les campanyes que es facin des de la ciutadania o institucions són molt ben rebudes».