‘Celtic Legends’ aterra des d’Irlanda al Palau

L’espectacle de danses tradicionals irlandeses es representarà el 4 de gener

Per . Actualitzat el

Nascut l’any 2001 a les muntanyes salvatges i belles de Connemara, a Irlanda, ‘Celtic Legends’ ha viatjat per tot el món amb un espectacle banyat per la cultura tradicional de la música i la dansa irlandesa. L’espectacle compta amb música 100% en directe i aquesta, unida a la dansa, crea una atmosfera que ha aconseguit seduir el públic irlandès i internacional, traslladant-los a les seves terres, la seva cultura….

El Director Musical és Sean McCarthy, amplament reconegut com un dels millors gaiters del món, i la coreògrafa Jacintha Sharpe, mundialment coneguda i valorada pels ballarins arran de la creació de peces que combinen la tradició de la dansa amb la música en viu. Un grup humà compost per 30 persones, entre músics i ballarins. Artistes que ofereixen amb entusiasme i passió un espectacle diferent cada dia, transmetent tota l’energia salvatge i electritzant de la música celta.

INFORMACIÓ BÀSICA
Data: Diumenge, 4 de gener de 2015
Hora: 18h. (Obertura de portes a les 17h.)
Preu: 25 €
Venda d’entrades on line: www.ticketmaster.es i el mateix dia 4 de gener a partir de les 17h. a la taquilla del Palau