Tornen els busos al carrer Colom

Cinc línies tornen a passar per davant del Mercat Central

Per . Actualitzat el

Aquest matí s’ha obert el carrer Colom al pas dels autobusos municipals pel que fa a cinc línies en concret: 3, L-6, L-22, L-30 i L-54; complint així la necessitat de tornar a reactivar aquest carrer i en general l’entorn del Mercat, coincidint també amb la campanya de Nadal.

En aquesta reestructuració de línies, s’hi ha afegit també les que s’aproximen a la zona com són la parada a Ramón y Cajal amb: L-1E, L-9 i L-34 i les de Prat de la Riba (núm.11), que correspon a una parada nova, i que són: L-3, L-6, L-22, L-30 i L-54 (aquesta parada ja existia per L-23 i es manté per aquesta línia també). La parada Centenari, ha quedat anul·lada.

A més, cal afegir, que per primera vegada una parada de bus de la ciutat, en aquest cas la de Colom, disposa d’un panell digital que avui ja s’ha posat en funcionament i que avisa del temps d’espera per a l’arribada del bus. Aquest dispositiu és pioner a la ciutat.

L’Ajuntament i l’EMT han pogut fer realitat aquesta demanda que se suma a les obres d’actuació en aquest carrer, que han estat l’asfaltat del carrer, la pavimentació de la vorera, la senyalització de l’entorn, la senyalització del terra per indicar el carril bus i al mateix temps, com en altres punts de la ciutat, la instal·lació de l’enllumenat de Nadal.

A més, un dels dos pessebres que cada any realitza la Brigada Municipal en un punt de la ciutat, enguany està ubicat al carrer Colom alçada amb el carrer Reding.TORNA EL BUS AL CARRER COLOM

Aquest matí s’ha obert el carrer Colom al pas dels autobusos municipals pel que fa a cinc línies en concret: 3, L-6, L-22, L-30 i L-54; complint així la necessitat de tornar a reactivar aquest carrer i en general l’entorn del Mercat, coincidint també amb la campanya de Nadal.

En aquesta reestructuració de línies, s’hi ha afegit també les que s’aproximen a la zona com són la parada a Ramón y Cajal amb: L-1E, L-9 i L-34 i les de Prat de la Riba (núm.11), que correspon a una parada nova, i que són: L-3, L-6, L-22, L-30 i L-54 (aquesta parada ja existia per L-23 i es manté per aquesta línia també). La parada Centenari, ha quedat anul·lada.

A més, cal afegir, que per primera vegada una parada de bus de la ciutat, en aquest cas la de Colom, disposa d’un panell digital que avui ja s’ha posat en funcionament i que avisa del temps d’espera per a l’arribada del bus. Aquest dispositiu és pioner a la ciutat.

L’Ajuntament i l’EMT han pogut fer realitat aquesta demanda que se suma a les obres d’actuació en aquest carrer, que han estat l’asfaltat del carrer, la pavimentació de la vorera, la senyalització de l’entorn, la senyalització del terra per indicar el carril bus i al mateix temps, com en altres punts de la ciutat, la instal·lació de l’enllumenat de Nadal.

A més, un dels dos pessebres que cada any realitza la Brigada Municipal en un punt de la ciutat, enguany està ubicat al carrer Colom alçada amb el carrer Reding.