Bona rebuda de l’Orquestra de Cambra de Tarragona

L’OCTa compta amb el suport de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

Per . Actualitzat el

L’Orquestra de Cambra de Tarragona (OCTa) ha obtingut un gran èxit de públic en la seva estrena aquest dissabte a l’Auditori Diputació; de fet, es van exhaurir totes les entrades. La presentació del concert va anar a càrrec de la mezzosoprano i professora de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona Mercè Obiol, qui va apadrinar aquesta nova formació; el professor i gerent adjunt de l’OCTa Oriol González, i el gerent de l’Orquestra en Dasio Castro. Precisament González i Castro van iniciar l’espectacle amb el Concert en La menor per dos violins de Vivaldi, com a solistes.

L’OCTa va impressionar des de la primera nota, i en finalitzar el concert el públic els va reconèixer la gran qualitat de la seva interpretació amb un gran aplaudiment. Aquesta estrena els dóna grans expectatives de projecció per al proper 2015.

L’Orquestra de Cambra de Tarragona neix amb el suport de l’Escola i Conservatori de la Diputació a la ciutat. De fet, aquest nou projecte professional parteix de la iniciativa d’exalumnes i professors del centre, i dóna visibilitat i continuïtat al projecte educatiu del centre d’ensenyament musical de la Diputació a Tarragona.