Ma’Che’Bonta: menjar i productes italians de la mà d’una enamorada de Tarragona

Per . Actualitzat el

Fa temps que no practiqueu l’italià? Ara en teniu una bona oportunitat! Palmira della Corte és una italiana enamorada de Tarragona que fa uns mesos va decidir posar tot el seu saber culinari a disposició de tothom que vulgui gaudir de la bona cuina d’aquest país. Així va néixer Ma’Che’Bonta (Que bo que està!), un espai de degustacions i venda de productes típicament italians com ara pasta seca, fresca, farcida, tota mena de formatges i salses i també vins i licors típics com el limoncello, la grappa, cervesa, etc., a més de postres delicioses com xocolata i altres dolços propis del país de la bóta. Cada divendres s’ofereixen degustacions de menjar italià cuinat i servit per la mateixa Palmira, qui explica que «sóc una enamorada de Tarragona, m’encanta aquesta ciutat, i m’agrada portar una part del meu país per mostrar-la a la gent d’aquí». A banda de la venda i degustació, Ma’Che’Bonta ofereix menjar per emportar-se i servei de càtering per a festes privades, aniversaris, etc. Ara, si ho desitgeu, podeu gaudir d’un menú típicament italià qualsevol dia d’aquestes festes.
Ho trobareu a la Rambla Vella, 26, de Tarragona o bé al telèfon 877 01 40 54.