Llorenç Mairal, nou director del Joan XXIII

Té nou anys d’experiència en tasques directives a l’Institut Català de la Salut (ICS)

Per . Actualitzat el

La Gerència Territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre comunica que amb data 1 de gener de 2015 es produirà el relleu en la direcció de centre de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. L’actual directora, Dra. Dolça Cortasa Vidal, que ocupava el càrrec des del juliol de 2010, serà rellevada pel Dr. Llorenç Mairal Padró, que ocupa el càrrec de director mèdic de l’hospital des del març de 2013. La Dra. Dolça Cortasa inicia una nova etapa professional fora de l’Institut Català de la Salut.

Llorenç Mairal té 54 anys, és llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en Medicina Nuclear i màster en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE.

En els darrers 9 anys, Llorenç Mairal ha desenvolupat diversos càrrecs de direcció en la Gerència Territorial de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Així, entre el 2005 i el 2008 va ser el Cap d’Admissions de l’Hospital Joan XXIII, i del 2008 al 2009, en va ser adjunt a la Direcció de Centre. Entre el 2009 i el 2011, va passar a desenvolupar la tasca d’adjunt a la Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona, i des del 2011 fins l’actualitat, va ampliar les seves funcions d’adjunt també a la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre, fruit de la unificació de la gestió de les dues gerències. Des del març del 2013 era així mateix el director mèdic de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.