Èxit de participació del III Open Pàdel Amics dels Pallaresos

Per . Actualitzat el

Els Amics dels Pallaresos van celebrar el seu III Open de Pàdel el passat dissabte 13 de desembre a les instal·lacions de TPI (Tarragona Pàdel Indoor).

La jornada va ser un èxit total, la gran participació dels veïns i amics dels Pallaresos, el bon ambient existent i la gran organització, van ser factors concloents per a que 80 jugadors poguessin gaudir del pàdel en una americana, amb prop de 200 partits.

Els Amics del Pàdel dels Pallaresos, a partir d’ara, registrats com a Associació, busquen fomentar l’esport i que Els Pallaresos gaudeixi del pàdel.

L’èxit de les tres jornades organitzades, els gran nombre de participants, els col·laboradors i cadascun dels patrocinadors, ens animen a continuar amb empenta per a poder organitzar el següent torneig, per allà la primavera del 2015.