Concert de Nadal del Cor Orfeó Calafellenc

Per . Actualitzat el

El passat diumenge, 14 de desembre, el Cor Orfeó Calafellenc va oferir el tradicional Concert de Nadal, a l’Església de la Santa Creu de Calafell que va comptar amb la participació de la Coral Laroc de Vilafranca del Penedès. La primera part del concert va anar a càrrec del Cor Orfeó Calafellenc, format per 35 veus mixtes i dirigit per Albert Recasens, va oferir a tots els assistents diverses nadales com ara: Allà en un pessebre de J.E. Spilman, Les dotze van tocant que és una nadala catalana, M’agrada el Nadal de D:Gelabert, Moon river de H.Mancini i És un desig de Josep Thió. La coral va estar acompanyada al piano per Xavier Solé.
A la segona part del concert la Coral Laroc dirigida per Argemí Curto que van interpretar entre d’altres les següents peces: Let me wait for you de Bazil Meade, Alleluia, sing allelu de Barry Talley, Dins una cova de W.J.Kirkpatric i LLum de Nadal de J.Baucells/J.Domènec. La coral va estar acompanyada al piano per Anna Nogués i Albert Tort i al saxo per Damaris Nogués. En l’any del seu centenari el Cor Orfeó Calafellenc, continuarà amb la celebració d’actes, el proper 27 de desembre, a les 19.30h, amb un concert amb la Coral Sant Jordi al Teatre Auditori Joan Colet.