Pedro Ortega guanya la mitja marató

Més de 1300 participants gaudint de la festa esportiva

Per . Actualitzat el

L’atleta Pedro Ortega (Evasion Running Reus) ha estat el guanyador de la Mitja Marató de Salou, amb una marca de 01:13:25, seguit molt d’a prop per Ferran de Torres (CA Runners Tarragona, amb 01:13:52 mentre que el tercer ha estat Ivan Ramirez (Zenit Twinner Muscle Center), que ha signat un temps de 01:14:12. En la prova femenina, la vencedora ha estat Anahí Herrera, amb un temps de 01:27:04. La segona classificada ha estat Anna Artal (Cal Marquet) amb un temps (01:30:56), i la tercera ha estat la Paquita Gimenez (Club Tennis Tarragona) amb 01:33:28. Respecte a la prova de 10km, els primers han impressionat al públic assistent amb una arribada espectacular a la recta final entrant al mateix temps, sent el vencedor Sergi Hidalgo del Borges Trail (0:33:57) i el segon Joan Rosich del Club Atletisme Santa Coloma (0:33:57). El podi ho va tancar Raúl Gomez de l’Evasió Running Reus, amb 00:34:29. En categoria femenina, Magdala Navarro (Correconellas) va marcar un temps final de 00:40:40, seguida poc després de Cristina Fargas (FACVAC) amb un temps de 00:40:46 i en tercera posició Montse Rovira (C.A. Cambrils) amb 00:42:20.

El tret de sortida ho ha donat a les 09:30h, el Regidor d’Esports, Felip Ortiz.

Destacable també el paper dels més petits, fins a 300 nens i nenes entre els 6 i els 13 anys es van sumar a la festa de l’atletisme i van regalar emotius moments als familiars i aficionats que es van apropar a veure aquests primers passos dels futurs atletes.

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de diverses autoritats, destacant la presència de l’Alcalde, Sr. Pere Granados la representant territorial d’Esports, Gemma Solé.

La Mitja de Salou és la tercera de les sis proves del circuit Adeslas Half Marathon Series by Tuna Race Balfego, una autèntica revolució per als enamorats del món del Running que preveu reunir a més de 9.000 esportistes i que tindrà la seva següent prova a Tortosa, el proper 8 de Febrer de 2015.