El Parc de Nadal es triplica

Tindrà lloc al recinte firal, a la TAP i a l’Espai Jove Kesse

Per . Actualitzat el

El Parc de Nadal de Tarragona comptarà enguany amb tres espais diferents perquè infants i joves de la ciutat puguin gaudir de la màxima diversió durant les vacances nadalenques. D’una banda, el Recinte Firal del Palau de Congressos acollirà activitats dirigides per a infants fins a 12 anys i, d’altra banda, la TAP San Miguel i l’Espai Jove Kesse oferiran propostes per a joves a partir de 12 anys. A la TAP San Miguel hi haurà tallers i a l’Espai Jove Kesse, dinàmiques lúdiques i formatives.

La consellera de Joventut i responsable dels Tarraconins, Ivana Martínez, ha manifestat que els objectius del Parc de Nadal són reforçar el sentiment de pertinença a la ciutat a través del coneixement del Patrimoni cultural, històric, esportiu de Tarragona i transmetre valors cívics a través de les diferents activitats (esport, salut, cultura, medi ambient, etc.). També ha assenyalat que el Parc ha de ser un espai per a nens i famílies on es promogui la creativitat dels infants i que en l’organització s’ha implicat diferents entitats de la ciutat que treballen per la infància.

Recinte Firal, activitats per a infants de 0 a 12 anys

El Parc de Nadal per als més petits se situarà un any més al Recinte Firal del Palau de Congresos. Obrirà les seves portes la tarda del 26 de desembre i tancarà el 4 de gener. El 26 de desembre al matí, el 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí estarà tancat. L’horari d’obertura serà d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Aquest espai comptarà amb un total de 32 tallers, 16 dels quals són novetat d’enguany. Entre els tallers nous destaca una activitat per muntar a cavall, un taller de ceràmica, un circuit d’agilitat o un gran laberint amb un munt de sorpreses.

Seguint la línia de treball del Club dels Tarraconins, el Recinte Firal serà concebut com un espai per gaudir en família. També s’ha volgut potenciar el caràcter nadalenc del Parc amb diverses activitats que ho potencien i la decoració.

Enguany una de les novetats més destacables és un globus aerostàtic, per a infants de 0 a 16 anys (els menors de 4 anys hauran d’anar acompanyats obligatòriament per un adult) que se situarà al terrat del pàrquing La Pedrera. Aquest globus farà captius cada tarda i s’elevarà fins a uns 20 metres d’altura. Aquesta activitat serà de pagament. L’enlairament costarà 2 € o 1 € per a socis del Club dels Tarraconins.

El Parc és el resultat de la col·laboració i l’esforç d’una àmplia xarxa d’entitats, col·lectius i empreses que el fan possible: 6 patrocinadors, 27 col·laboradors, 17 entitats i col·lectius.

Finalment, la clausura del Parc de Nadal es farà el dijous 4 de gener de 2014, a la tarda. Hi haurà un espectacle infantil a l’escenari principal amb dansa i animació infantil, amb un gran llançament de confeti.

TAP, tallers per a joves a partir de 12 anys

El Parc a la Tàrraco Arena Plaça romandrà obert del 27 de desembre al 2 de gener, amb els horaris següents: d’11 a 14 h i de 17 h a 21 h. (dies 31 a la tarda i 1 de gener al matí el parc romandrà tancat).

Els joves podran realitzar un ampli ventall de tallers: maquillatge, fotografia, decoració de cupcakes, acrobacia, hip-hop, grafitis, decoració de long board, manualitats, magia, etc, També hi haurà activitats esportives, concerts, simuladors de cotxes, motos i ply Station, etc.

Espai Jove Kesse, per a joves a partir de 12 anys

Aquestes festes, del 27 al 30 de desembre, l’Espai Jove Kesse manté les portes obertes amb més dinàmiques lúdiques i formatives tot oferint propostes útils i divertides als i les joves amb interessos varis. N’hi haurà per tots els gustos: cuina creativa, informàtica i noves tecnologies, arts escèniques, esport i aventura, show i entreteniment, etc…

El casal de joves de Tarragona proposa més de 20 activitats dirigides a joves a partir de 12 anys. A la vegada, permet reservar sales i espais d’accés lliure oberts a la intenció i voluntat de cada jove o grup de joves.

També hi haurà cursos i tallers formatius de caràcter monogràfic i intensiu que requereixen inscripció prèvia. Totes les activitats són gratuïtes.

Aquesta oferta lúdica per a petits i joves està emmarcada dins la campanya d’aquestes festes de la ciutat Posa llum al teu Nadal.

Preus

Palau Firal i de Congressos
· General 1 dia: 6 € (de 2 a 17 anys)
· General mig dia: 4 € (de 2 a 17 anys)
· Socis del Club dels Tarraconins (entrada mig dia): 3 € (ensenyant el carnet)
· Adult acompanyant (major d’edat): 2 €
· Grups organitzats: 3 €
Amb reserva prèvia a parcdenadal@tarraconins.cat
· Abonament vàlid per a tots els dies: 15 €
Aquest abonament inclou l’accés lliure d’un acompanyant major d’edat.
· Menors de 2 anys, majors de 65 o persones amb discapacitat: gratuït (presentar document oficial acreditatiu)
· Preu per enlairada en globus general: 2€
· Preu per enlairada en globus socis: 1€

TAP
· 6 € (entrada general tot el dia)
· 4 € (entrada general matí o tarda)
· Socis del Club dels Tarraconins: 3€ / adult acompanyant: 2€
· Usuaris carnet TarragonaJove: 3€