CiU entrega 3.000 euros al menjador social de Bonavista

Es tracta dels beneficis obtinguts amb el llibre ‘Victòria Forns. Parlem de Tarragona’

Per . Actualitzat el

Els regidors de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Tarragona, Victòria Forns i Robert Vendrell, han visitat aquest matí el menjador social de Bonavista que gestiona l’Associació Joventut i Vida. Durant la visita, Forns i Vendrell han lliurat a les responsables d’aquest equipament social un xec per valor de 3.000 euros que s’han recollit a través del projecte Victòria Forns. Parlem de Tarragona. Són els diners recaptats en la venda dels llibres que, sota el mateix nom, es va presentar el passat mes d’abril.

Encarna Quilez, directora de Joventut i Vida, ha agraït molt la col·laboració de Convergència i Unió al menjador social destacant l’aportació econòmica entregada avui però recordant que els membres de CiU han visitat l’espai en diverses ocasions i sempre el tenen en compte. Victòria Forns ha lloat la tasca que realitza aquest menjador a través dels seus responsables i molt especialment amb l’equip de voluntaris que fa possible obrir les portes cada dia.

El menjador social de Bonavista va obrir portes a final d’octubre del 2013 i realitza a diari el servei de dinar a més de donar menjar per als altres àpats als seus usuaris.