Les obres de l’entorn del mercat estan gairebé enllestides

Els autobusos hi passaran a partir del 22 de desembre

Per . Actualitzat el

Ja estan enllestides les voreres dels carrers Governador González i Colom i aquest divendres ha començat l’asfaltat del carril bus.

La regidora de comerç i turisme, Patrícia Anton, ha recordat en una entrevista a Tarragona Ràdio que l’objectiu és que tot plegat s’enllesteixi de cara als dies forts de les compres de Nadal. Després de Reis, es reprendran de manera més intensiva els treballs de l’interior de l’edifici del Mercat.

El 22 de desembre, la zona ja recuperarà tres línies de l’EMT i la resta de desviades tornaran després de festes.

Precisament aquests línies transporten el 50% del conjunt de passatgers que mou l’Empresa de Transports.

L’equip de Govern i la constructora han signat un acord a través del qual l’ajuntament avança uns pagaments a l’empresa i inclou les partides al pressupost de 2015 i de 2016. Així es poden reprendre les actuacions per no aturar-se fins el final.