El mercat de Nadal canvia d’emplaçament

Les parades es podran visitar aquest cap de setmana a la confluència entre els carrers Pins i Ponent

Per . Actualitzat el

El mercat de Nadal de Salou –coincidint amb Santa Llúcia- obre les portes avui i restarà obert fins diumenge a la zona del nucli antic. Concretament, enguany les paradetes s’han instal·lat a un nou indret, deixant de banda la façana del mercat municipal i traslladant-se al carrer dels Pins i també a part del carrer Ponent, on també hi ha una atracció de fira pels més petits. Els horaris d’obertura d’aquestes paradetes seran de les 10:30 a les 14:00h i de les 16:30 a les 20:00h.

En total s’ha previst que 11 carpes posin a la venda tot tipus de productes de regal per aquestes dates; entre ells la bijuteria, joguines, artesania, etc. A més, com és tradició en els mercadets del municipi també es reserva un espai per a les associacions del municipi i –en aquesta ocasió- seran Càritas Salou, AFAS d’ajuda als familiars de malalts d’Alzheimer i l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí els que estiguin també venent productes per tal de recaptar fons.

La Fira de Nadal, està organitzada per les regidories de Promoció Econòmica i de Participació Ciutadana, compta amb el suport de l’Associació comercial 365 dies. Aquest matí, les regidores Reyes Pino i Maria José Rodríguez han visitat els expositors.